Minőségpolitika

A Qualiform Zrt. kokilla öntvénygyártás, öntvény megmunkálás és öntőszerszámok tervezésével, gyártásával, javításával foglalkozik.

Minőségpolitikánk, melyben elkötelezzük magunkat a minőség és a folyamatos fejlesztés mellett, kimondja, hogy határozottan és maradéktalanul eleget teszünk a lényeges érdekelt feleink által meghatározott igényeknek.

Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Naprakész technológiai háttérrel és megfelelő tudással, évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező elkötelezett szakembergárdával a legmagasabb minőségi szolgáltatást nyújtjuk. Az érdekelt felek igényeinek folyamatos teljesítésére törekszünk, hogy elnyerjük megelégedettségüket. A magas minőségű gyártáson belül kiemelten kezeljük környezetünk megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét.

Felelős vállalatként, a tevékenységünk működése során figyelembe vesszük a fenntarthatósági szempontokat. Vállalatunk vezetőségének minden tagja elkötelezett a fenntartható fejlődés, működés mellett.

A járványügyi intézkedéseket figyelembe véve a dolgozóink egészségvédelmét fontosnak tartjuk, kiemelten támogatjuk, szükség esetén újabb intézkedéseket, szabályozásokat vezetünk be, a védekezéshez szükséges eszközöket biztosítjuk.

A lényeges érdekelt feleinkkel kötött szerződéseinknek megfelelően, időben és minőségben, előírásszerűen  teszünk eleget, a mindenkori szabályozásoknak. A rendelkezésünkre álló anyagi, tárgyi eszközöket és személyi állományt minőség-centrikusan, hatékonyan működtetjük.

Mérhető minőségi célkitűzéseinknek köszönhetően, objektív megközelítésből hozzuk meg döntéseinket. Munkafolyamatainkat kockázat központú szemlélet alapján szabályozzuk, ellenőrizzük és értékeljük, annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, és új célokat és minőségfejlesztéseket tűzzünk ki.

Folyamatos képzések és fejlesztések segítségével növeljük a dolgozóink készségeit és motivációit, hogy minél nagyobb értéket hozzanak létre az érdekelt feleink és a vállalatunk számára. Célunk a minőségpolitika megvalósítására képes munkatársi közösség kialakítása.

A minőségi célok elérése érdekében az öntvény gyártás folyamatait az ISO 9001:2015 és az IATF 16949:2016 szabványnak megfelelően biztosítjuk az apci telephelyen és a szatmárnémeti fióktelepünkön.

Célunk, hogy a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal megbecsülést, elismerést, ismertséget érjünk el!

Minőségpolitikánkat évente felülvizsgáljuk és a szervezet céljainak érdekében módosítjuk.